fbpx

Om mig

Hej mit navn er Tina Nilsson

Jeg ejer og driver Hypnoterapi By Tina Nilsson, som er en enkeltmandsvirksomhed. Det er derfor altid mig, som vil være din hypnoterapeut, hypnotisør, rådgiver eller NLP Coach.

Jeg er certificeret hypnoterapeut & hypnotisør med de krav og etiske regelsæt der stilles af NGH National Guild of Certified Hypnotists.

Ved siden af min praksis arbejder jeg på fuld tid på et botilbud, hvor målgruppen er mennesker med en autismespektrumforstyrrelse. Jeg har arbejdet inden for autismeområdet i mere end 14 år, og har efterhånden fået et godt indblik i de problematikker og udfordringer, som er en del af diagnosen.

Med mere end 50 års livserfaring har jeg en bred vifte af uddannelser/kurser bag mig. Jeg blev i tidernes morgen uddannet inden for handels branchen. Det blev dog ikke den uddannelse som jeg sidenhen kom til at beskæftige mig med som sådan, men derimod hotel og restaurationsbranchen. Her arbejdede jeg i ind/udland i ledende stillinger i mere end 15 år, indtil en rygoperation satte en stopper for det erhverv.

En omskoling blev derfor aktuel og jeg kastede mig ud i en professions bachelor inden for pædagogik. Jeg var stadig interesseret i at arbejde med mennesker, men nu skulle det være på en anden måde end tidligere. Gennem mit studie, blev jeg hurtigt optaget af psykologien og hvorfor vi agerer som vi gør. Det gør jeg stadig, og har dygtiggjort mig indenfor Neuropsykologien og Neuropædagogikken. Jeg har ligeledes fundet ud af at jo mere jeg ved, jo mere ved jeg, at jeg ikke ved! Det er nok årsagen til at jeg hele tiden er optaget af at dygtiggøre mig.

Jeg har qua mit arbejde med mennesker med autisme, været optaget af hjernens betydning ift. læring, trivsel og udvikling. Kommunikationens betydning og vigtigheden heraf. Jeg har derfor også taget uddannelser inden for rådgivning, coaching og vejledning. Jeg har ligeledes dygtiggjort mig inden for NLP og kommunikation. De erfaringer jeg har med mig, bruger jeg i min praksis; min viden omkring hjernens omfattende univers.

Min indsigt i psykologien og kommunikationens betydning gør, at jeg kan binde en professionel sløjfe omkring dig som klient. De forskellige studier/kurser jeg løbende har taget, giver mig en indsigt og forståelse for hvordan vi oplever verden forskelligt.

Jeg ser mine kurser som nøgler, de bidrager alle sammen til et mangfoldigt nøglebundt, som gør at jeg kan arbejde med din model af verden, og de udfordringer som du er stødt på. Sammen kan vi få skabt en positiv forandring for dig, hvis du er indstillet på at det skal ske. Om du vil gøre brug af hypnose/hypnoterapi, rådgivning eller Coaching er selvfølgelig helt op til dig.

Uddannelser

Professionsbachelor pæd.
– UCN, Aalborg 2008
Neuropædagogik
– Neuropædagogisk Kompetencecenter, 2014
PD Neuropsykologi
– Neuropædagogisk Kompetencecenter, 2015
Coaching, rådgivning & vejledning
– UCN Hjørring, 2014
NLP Practitioner
– 2016
Hypnoterapeut & Hypnotisør
– v/ Anders Mortensen, Ry, 2017

Jeg arbejder bl.a. med

Neuropsykologi, kommunikation, rådgivning, vejledning, terapi og NLP Coaching.

Nogle af de emner jeg arbejder med indenfor hypnoterapi er eksempelvis
Fobier, Selvværd/Selvtillid, Motivation, Indre konflikter, Hukommelse, Rygestop, Vægtstyring, Sukkertrang, Allergi, Eksamensangst, Nervøsitet, Generaliseret angst-tilstande, Koncentrationsbesvær, Søvnbesvær, Usikkerhed, Traume, Generthed, Stress, Depression, Jalousi, Flyskræk, Nåle skræk, Tandlægeskræk, klaustrofobi, Adfærdsændring, Selvhypnose, Regression, Tilgivelse, Indre barn Ego State (Terapi konfliktløsning), Pain Neuromatrix, Smertestyring Hypno gestalt, Parts terapi,

– Og meget meget mere.

Facebook Feed

[custom-facebook-feed id=HypnoterapiByTinaNilsson.dk]

Cookie Consent with Real Cookie Banner