fbpx

Tilbagemeldinger fra kunder

Referencer

Klienter

Tilbagemeldninger fra klienter der har fået hypnose.
Deres navne er fjernet af etiske årsager.

“Jeg har prøvet 1 gang. Troede ikke jeg kunne falde helt væk men det gjorde jeg ,, fantastisk oplevelse ,,, og vil prøve igen !”

“Min kæreste var hos Tina for rygestop, og jeg fik lov at følge med fra sidelinjen. Sikke en oplevelse! Tina er så dygtig, og startede med at bruge tid på at gøre os helt trygge ved hvad der skulle ske. Hun havde en helt speciel connection til min kæreste under hele seancen, og han gik derfra med nogle helt specielle følelser.

Han har røget 0 cigaretter indtil videre!

Kan helt klart anbefale Tina.

Jeg vil meget gerne selv prøve det på et tidspunkt!”

“Tina er en Fantastisk kvinde, man føler sig tryg i hendes selskab. Dejlige rolige omgivelser.. hun kan varmt anbefales.”

“Jeg har gennem det sidste års tid taget nogle store, vigtige beslutninger i mit arbejdsliv og sat nye mål. Jeg havde brug for Tinas evner indenfor hypnosen til at få dette dybt forankret. Tina er varm og anerkendende i før-samtalen og undervejs i hypnosen, hvor jeg følte mig 110% afslappet og afspændt og samtidig “til stede”, guidede Tina mig trygt ud på en rejse, hvor dele af den stadig står lysende klart – til nu brug på daglig basis. Selve afspændingen/afslapningen hos Tina var i øvrigt al tid og penge værd. Helt igennem fantastisk at komme så dybt ned – det burde alle unde sig selv. De varmeste anbefalinger fra mig.”

“Den mest behagelige person og rolige omgivelser. Helt klart et besøg værd.”

“Min oplevelse af Tina og hendes professionalisme er 5 stjerner værdig.

Det var en meget positiv oplevelse som jeg stadig lever højt på.

Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.

Hypnoterapi har virket for mig!”

“Kanon oplevelse, kan på det varmeste anbefale en mental hovedrengøring, det VIRKER”

“Min oplevelse af Tina og med hypnoterapi er meget positiv.
Jeg var lidt bange/usikker og skeptisk overfor hypnose men Tina er meget professionel. Hun tog sig tid til at forklare om hypnoseterapi og fortælle om processen, følte mig tryg og i gode profesionelle hænder.
En meget positiv oplevelse som jeg stadig lever højt på.
Jeg kan kun give Tina mine varmeste anbefalinger.
Hypnoterapi virker for mig.”

Cookie Consent with Real Cookie Banner